Archieffoto Eric-Jan Geertsen

Sassenheim – De Nacht van Sassem komt er aan. Op vrijdag 18 augustus wordt het evenement weer georganiseerd door de Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) Sassenheim.

Tussen 14.00 en 22.00 uur is er een zomermarkt in de Hoofdstraat, J.P. Gouveneurlaan, Kerklaan, Kerkplein en Voorhavenkwartier. Activiteiten zijn er voor jong en oud. Zo is er een kinderpretplein, ook toegankelijk voor volwassenen. Op het Voorhavenkwartier draait DJ Jesper Geest van 15.00 tot 18.00 uur en spelen de Zodiaks uit Noordwijk vanaf 19.30 uur lekkere nummers uit de jaren ‘50, ‘60, ‘70 en ‘80. Het Kerkplein in het centrum wordt omgetoverd tot een foodplein met optredens van onder andere Zeemanskoor Overal, Farofa en de band Boo’s ’n Lions. In het park naast de JP. Gouverneurlaan komt een podium. Overdag vanaf 14.00 uur worden hier doorlopend optredens en workshops voor kinderen gegeven. Goochelen, djembé of elektrisch gitaar spelen; het kan allemaal. De leerlingen van dansstudio Sonja! treden ‘s avonds tot 22.00 uur op en DJ Faar zorgt voor lekkere top 40-muziek.

Tot slot start rond 20.00 het muziekprogramma op De Oude Haven. Dit jaar treden Frank the Tank on Percussion, Maureen Natzijl en DJs4U op. Het programma duurt tot 00.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in