Voorhout – Eind april verhuist de nachtapotheek voor de regio Zuid-Holland Noord van Voorhout naar Leiderdorp. 365 nachten per jaar kunnen patiënten dan voor hun medicijnen terecht bij Nachtapotheek De Limes in Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp.

De Stichting Samenwerkende Dienstapotheken Rijnland (SSDR) is verantwoordelijk voor de farmaceutische zorg tijdens avond-, nacht- en weekenduren in deze regio en besloot de nachtapotheek te verplaatsen. De wens was om naar een centralere plek te verhuizen.

6 REACTIES

 1. Dus als je bij een arts van de huisartsenpost in Voorhout bent geweest en je hebt medicatie nodig, dan moet je daarna naar Leiderdorp rijden? Lekker dan..😡

 2. Doek dan ook de huisartsenpost op. Maar dat zijn jullie denk ik toch al van plan. Je zal maar echt spoed hebben vanuit Hillegom. Laat Hillegom dan maar naar Hoofddorp ZH gaan.

 3. Centraler ? Goedkoper zal waarschijnlijk bedoeld worden . Wie verzint zoiets. Erg gedacht vanuit de beleid en efficiency niet gedacht aan vergrijzing en dienstverlening.

 4. Wiens wens was het om naar een centralere plek te verhuizen? Je kunt nog meer kosten besparen door direct naar de meest vertalen plaats van het land te verhuizen: Utrecht!
  Wat is dit een onzin verhaal. Wiens wens was om te verhuizen en wat waren de argumenten? Misschien moeten jullie de patiënten eens als klanten gaan zien!

 5. Leiderdorp centraal!?!
  Mijn god! Je mág gewoon niet meer beter worden lijkt t op! Hoort deze “centralisatie bij het depopulatieplan wereldwijd?
  Zorgafbraak, ziekenhuizen sluiten, premies worden onbetaalbaar en zo ook het eigen risiko. Medicijnen worden nu ook bijna onmogelijk om te verkrijgen na sluitingstijd. Schande!

 6. Zeg het dan als bestuur eerlijk: wij willen bezuinigen en jullie zoeken het maar lekker uit. Volgende stap zeker de dokterspost naar Leiderdorp. Met een lul verhaaltje dat het wel handig zou zijn als die bij de nachtapotheek zou zitten. Belachelijke actie dit. Bestuur, open gewoon een extra apotheek als perse in Leiderdorp wil zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in