SJC zaterdag tegen ASWH. Foto: Johanna Wever

Bollenstreek – Wat al langer bekend was: VVSB en SJC spelen een nacompetitie voor promotie/degradatie. VVSB moet proberen in de Tweede Divisie te blijven en neemt het in de eerste ronde op woensdag 29 mei om 20.00 uur op tegen Hoek in een uitwedstrijd. De tweede wedstrijd is op zaterdag 1 juni om 15.30 uur. Mocht VVSB doorgaan dan spelen ze op 5 en 8 juni tegen de winnaar van OSS’20-Quick Boys.

SJC speelt om degradatie uit de Derde Divisie te voorkomen. Ze nemen het in de eerste ronde op tegen RKAV Volendam, de nummer 2 van de hoofdklasse. SJC speelt op dinsdag 4 juni eerst thuis, op 8 juni is de uitwedstrijd. Bij een positief resultaat spelen ze de finaleronde op 11 en 15 juni.

Hillegom vocht nog tegen degradatie in de eerste klasse. Ze wonnen zondag de uitwedstrijd tegen FC Boshuizen met 1-2 en ontlopen zo directe degradatie. Zij spelen ook nacompetitie en wel op zondag 2 juni.

Van Teylingen in de tweede klasse was al bekend dat ze als periodekampioen nacompetitie gingen spelen. Teylingen speelt tegen Groeneweg, nog niet bekend is wanneer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in