Foto PB

Noordwijk – De najaarsnota laat een positief saldo zien van bijna 3,8 miljoen euro.

De positieve cijfers zijn te verklaren doordat het Rijk meer geld heeft overgemaakt en dat de parkeeropbrengst 5 ton hoger uitvalt dan is begroot. Ook de 370 duizend extra opbrengst van de Onroerende Zaak Belasting draagt bij aan dit positieve resultaat.

Daarnaast bleven kosten voor het Sociaal Domein en Bijstand kostenneutraal, zijn een aantal uitgaven uitgesteld en evenementensubsidies niet gebruikt. Ruim 3.255.000 vloeit naar de Algemene Reserve en ruim een half miljoen in de Reserve voor nieuwe investeringen.

3 REACTIES

  1. Van zo’n bericht zou je blij moeten worden maar niet in dit geval. Dit geld is door de burgers onterecht op gebracht!! Dus terug geven aan wie dit toebehoort en niet zomaar uitgeven aan allerlei gekkigheid.En o ja de parkeergelden hebben ook veel meer opgebracht. En oja hoe kwam dit ook alweer? de parkeertarieven van de inwonersvergunning ging met juist 150%!!!!! omhoog . Dus ook terug naar de burgers. En oja we zijn de duurste gemeeente wat betref OZB. Dus geen verkiezings retoriek hier trapt toch echt niemand meer in!!!!!

  2. En dat bedrag was nog veel hoger geweest als het geld van de verkoop van het oude politiebureau bij de gemeente was terechtgekomen. Tsja….zo’n hoog bedrag overhouden….en dan toch nog hondenbelasting heffen…wie de hersenspinsels van gemeente Noordwijk nog begrijpt, mag het zeggen!

    .

  3. De gemeenteraadsverkiezingen zijn over een paar maanden. Dan gaan we zien of het verhogen van de lasten voor de inwoners een stemmentrekker geweest is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in