De tent die bij het sportpark Duinwetering stond

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – Alle verenigingen in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk zijn door de gemeente Noordwijk gepolst over de mogelijkheid tijdelijk te repeteren in een tent op sportcomplex Duinwetering. De gemeente plaatste die toen door de coronamaatregelen de reguliere accommodaties niet gebruikt konden worden. Er reageerde slechts een Noordwijkerhoutse vereniging. Dat antwoorden B&W op vragen van NZLokaal en DOEN! Die partijen wilden ook weten of de Noordwijkerhoutse en Zilker clubs een overdekte ruimte in hun eigen kern kregen aangeboden.

Vanwege de onzekerheden rond corona besloten B&W de pilot eerst op één locatie te houden. Dat werd sportcomplex Duinwetering, omdat daar ook het Sportbedrijf is gevestigd. Alle clubs in de gemeente Noordwijk konden er gebruik van maken. Het parkeerterrein bij de Parade in Noordwijkerhout leek ook een geschikte plek voor een tijdelijke overkapping. Daartegen werd echter bezwaar gemaakt door omwonenden.

Inmiddels zijn de coronaregels versoepeld en kan weer in de reguliere accommodaties worden getraind en gerepeteerd.

3 REACTIES

  1. Hier zie je nu hoe de het gaat in Noordwijk in Nw Hout brand de boel af en in Noordwijk zetten ze een tent neer .vinden jullie het gek dat ze in Nw Hout zeggen bekijk het maar .

  2. Onze Zilkse vereniging heeft helaas nooit een uitnodiging gekregen om hier te repeteren. Toen we het voorbij zagen komen op social media hebben we zelf contact gezocht. Er was alleen geen plek meer voor ons: we hebben er uiteindelijk maar één keer kunnen repeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in