Foto: Gemeente Teylingen

Noordwijk – Verschillende politieke partijen kijken naar buurgemeente Teylingen. Waar het gaat om het uitvoeren van projecten, kan Noordwijk een voorbeeld aan de gemeente nemen vinden zij.

Zo wees D66-fractievoorzitter Gutlich tijdens de besprekingen van de Programmabegroting 2022 op het feit, dat Teylingen in de top 3 van gemeenten staat, waar het gaat om de gemeentelijke duurzaamheidsindex. Hij hoopt dat het college op het gebied van duurzaamheid ‘meer gedrevenheid en enthousiasme’ gaat tonen.

5 REACTIES

  1. Hoe kan het dat in die gemeentes volop huizen worden gebouwd in alle prijsklassen en hier de goedkoopste boven de vier ton zit . Is dat dat ze geen arbeiders willen hebben in Noordwijk het duurt allemaal jaren voordat er wat van de grond komt en dan betaal je de hoofd prijs .

  2. Ook de manier waarop de raads en commissievergaderingen bij de gemeente Teylingen plaatsvinden zou als voorbeeld kunnen dienen voor Noordwijk!

  3. Er zou gezocht moeten worden naar meer samenwerking in de regio. Zeg maar Noordwijk met de Oostflank (Lisse, Hillegom en Teylingen). Samenwerking op veel fronten met als stip op de horizon een bestuurlijke fusie! Nieuwe naam? Iets met “bollen”, zolang het maar geen Bollenstad wordt. De GOM is vervolgens overbodig door het ontstaan van een meer krachtige gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in