NH Leeuwenhorst weer open voor boosterprik

Bollenstreek – NH Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout gaat weer open als vaccinatielocatie. Reden is dat de GGD Hollands Midden opschaalt omdat er in een hoger tempo boosterprikken moeten worden gezet. Ook in andere gemeenten gaan extra vaccinatieplekken open. Leeuwenhorst gaat naar verwachting open in week 52. Er is voor de oude plekken gekozen omdat daar ervaring is met vaccineren en het herkenbare locaties zijn. De GGD is druk bezig om de bezetting rond te krijgen. Openingstijden komen op de site van de GGD.

7 REACTIES

 1. Geprobeerd om telefonisch een afspraak voor een boosterprik te maken op deze locatie.
  Kan dus niet bij de locatie Noordwijkerhout volgens GGD medewerker: alleen voor reguliere vaccinaties.
  Zou me niets verbazen als het morgen weer anders is.
  Waarom gaat het toch zo mis met de communicatie?!

 2. Ik vind de vaccinatie door de huisartsen wel een goed idee.
  Zou dit niet opnieuw een mogelijkheid kunnen zijn?
  Ik zit er niet op te wachten om naar Gouda gestuurd te worden voor een boosterprik (dat geldt overigens ook voor Leiden en Alphen a/d Rijn.
  Noordwijkerhout daarentegen is goed te doen voor mij).

 3. Mijn geboortejaar is 1951. Heb tot heden geen oproep gehad. Heb nu zelf een afspraak gemaakt. Ik moet naar Alphen. Had lieven naar Noordwijkerhout gegaan. Is voor mij dichtbij en daar ben ik ook 2 x geprikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in