De verwaarloosde rotonde aan de Kerkstraat

Noordwijkerhout – Het CDA is niet tevreden over het groenonderhoud in de gemeente Noordwijk. Vooral sommige rotondes zijn de partij een doorn in het oog. Die zijn volgens hen allerminst een visitekaartje. Als voorbeeld noemen ze de rotondes op de Kerkstraat en de Ruigenhoek in Noordwijkerhout.

Het CDA wil van B&W weten hoe het komt dat deze kruisingen zwaar verwaarloosd zijn terwijl het groen op de rotonde bij Esso in Noordwijkerhout keurig is onderhouden.

Ook willen ze weten hoe het staat met het plan om rotondes te laten adopteren door hoveniersbedrijven. In ruil voor groenonderhoud mogen de hoveniers dan reclame maken op “hun” rotonde.

4 REACTIES

  1. Sinds Noordwijk en Noordwijkerhout geen gemeentepersoneel meer in dienst hebben voor o.a. groenonderhoud, en dat is al heel lang zo, is het bar en boos gesteld met het onderhoud van het groen. Gauw uitbesteden aan hoveniersbedrijven die reclame mogen maken.
    Sporto doet dat al op een rotonde in NWH. Niet overlaten aan vrijwilligers.

  2. En wat denken ze bij dat CDA van de fietspaden onderhoud daar wordt helemaal niks aan gedaan elk fietspad in Noordwijk is 50 cm smaller van het vuil wat er over groeit .Maar ja al die ambtenaren op dat gemeente huis fietsen nooit dus ze zien het niet ook .Dit is geen reclame voor Noordwijk waar duizenden fietsers gebruik van maken .Nee de boulevard die wordt elke dag geveegd en dat is nou net de plek waar je niet kan fietsen .

  3. Meldt het bij “Fixi”
    Indien mogelijk binnen 2/3 werkdagen opgelost of terugkoppeling wat wel/niet mogelijk is.
    Probeer het eens uit.

  4. Voor de rotondes bij de Kerkstraat en de Gieterij zijn bij de toenmalige gemeente Noordwijkerhout contracten afgesloten voor het onderhoud dit omdat de rotondes van de Provincie Zuid Holland zijn en deze zo onderhoudsarm wilde inrichten.Waarschijnlijk is een van de bedrijven die het onderhoud zou uitvoeren ermee gestopt.Maar sinds de fusie weten ze niets meer bij de gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in