De geplande nieuwbouw bij SJC.

Noordwijk – SJC krijgt een complex dat een fraaie entree voor Noordwijk moet vormen. Meest opvallende wordt een sporthal verzonken in de grond met daar bovenop kantine, businessclub en tribunes. Het moet een alzijdig gebouw worden dat er van alle kanten mooi uit ziet. Andersom is het zo dat straks vanuit de kantine iedereen alle velden kan zien. Dinsdag werd architectenbureau Grosfeld Van der Velde uit Breda voorgesteld als ontwerper. Het verzinken van de hal is hun idee en het levert duurzame voordelen op zoals warmte. Ook hemelwateropvang en zonnepanelen komen in het complex. Op de tribune kunnen straks 500 supporters. Verder komen er 4,5 kunstgrasvelden zodat multifunctioneel inzetten van de velden voor veel vormen van bewegen mogelijk is. Tweede kwartaal in 2018 moet de bouw starten zodat in het jubileumjaar 2020 het complex klaar is. (Impressies: architect Grosveld Van der Velde)

Klik hier voor de radioreportage.

5 REACTIES

  1. De sporthal zal ook inderdaad ook geschikt zijn voor het Poppodium, voor het gymnastiekonderwijs van de Brede School Boechorst en voor NHC (zaalhockey).

  2. Nu begrijp ik waarom ze de Bronsgeest willen volbouwen. SJC is de fraaie entree van Noordwijk. Ik altijd maar denken dat dat de Bronsgeest was. Verder niets tegen het mooie plan van SJC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in