Zo moet het er straks uit gaan zien aan de Langelaan

Noordwijkerhout – Tussen congrescentrum Leeuwenhorst en het Teylingen College aan de Langelaan komt een nieuw hotel. Het twee sterren hotel krijgt 215 kamers, een half verdiepte parkeergarage en telt zes verdiepingen. Het huidige parkeerterrein naast Flamingo’s wordt anders ingericht. Hiernaast en op een grasveldje dat tijdelijk als parkeerruimte was ingericht komt het hotel. Start bouw is begin 2020. Volgens ontwikkelaar Chronos Vastgoed uit Katwijk past het hotel in de visie van de gemeente om het toerisme te stimuleren zonder dat dit ten koste gaat van de woonkernen. Het hotel past volgens Chronos binnen het geldende bestemmingsplan. Het hotel gaat samenwerken met het congrescentrum.

3 REACTIES

  1. leuk hoor!Extra toerisme in Noordwijkerhout is altijd goed.Misschien dat er tzt wat meer ondernemers zich willen gaan vestigen in het winkelgebied.Het ziet er nu niet uit en er is een enorme leegloop.Het hotel kan wat mij betreft een aanwinst zijn.

    • Helemaal met Alex eens, minimaal 3 sterren is waar ook de huidige toeristen naar op zoek zijn, het wordt toch geen huisvesting voor Polen of andere overigens hardwerkende arbeidsimmigranten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in