Noordwijk/ Noordwijkerhout – Het is nog niet zeker, of Noordwijkerhout een nieuw zwembad krijgt. Dat bleek donderdagavond tijdens de raadsbesprekingen over de begroting.

Wethouder Roberto ter Hark gaf aan, dat de gemeente al wel 6,5 miljoen euro heeft gereserveerd voor de nieuwe multifunctionele hal in Noordwijkerhout (De Schelft). Maar voor dat geld kan nog geen zwembad aangelegd worden.

Het gemeentebestuur hoopt dat bij die 6,5 miljoen euro ook nog een extra uitkering komt van de verzekering, als compensatie voor het afbranden van De Schelft. Ter Hark: “De financiële mogelijkheden voor een zwembad worden op 3 november in de raad besproken. We hebben richting van de raadsleden nodig om aan de slag te kunnen gaan.”

4 REACTIES

  1. Zwembad in N.W.H. veel te duur en niet nodig.
    Een paar KM verderop ligt een schitterend zwembad en heeft ook gebrek aan bezoekers.

  2. Een paar km verderop is kletspraat. Minstens een half uur fietsen, dus 7 a 8 km. Anders gesteld, zouden we Noordwijkse kinderen naar de locatie van De Schelft laten fietsen?
    Een herbouw op de zelfde plaats moet kunnen. Sobere bouw, moderne duurzame techniek, doordacht ontwerp. Het kan allemaal best. Als de wil er is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in