Bron: Gemeente Noordwijk

Noordwijkerhout – In Noordwijkerhout werd woensdag de oplevering van het nieuwbouwproject Aan Het Veld gevierd. De eerste symbolische sleutel werd door wethouder Alois Eberharter aan de bewoners overhandigd. Ook ontwikkelaar Timpaan en aannemers van ThuisInBouwen waren aanwezig bij de sleuteloverdracht.

De nieuwste wijk van Noordwijkerhout bestaat uit zeven duurzame villa’s met een uitzicht over de bollenvelden. Volgens de wethouder zijn er met dit project belangrijke resultaten behaald, waaronder het verfraaien van het landschap en het terugwinnen van meer dan 9.000 m2 bollengrond.

3 REACTIES

  1. Ja hoor, voor sprookjes moet je naar de Efteling. Op deze manier blijft er van de Bollenstreek niets over. Eén schuur slopen en vervolgens 7 villa’s in een lintbebouwing er voor terugplaatsen. Voorheen reed je daar op een fietspad met uitzicht op de bollenvelden. Nu rij je daar in een woonwijk. Weg uitzicht, weg zichtlijnen. Zeg maar dag Bollenstreek. Deze wethouder heeft geen flauw benul waar hij het over heeft.

  2. Voor de verbeter punten zie blik op Noordwijkerhout,bijv voor iedereen beter zicht op de bollenvelden.als ik daar nu fiets is het zicht weg volgens mij.die 4 andere punten gaan ook nergens over !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in