Foto: Gemeente Noordwijk

Noordwijk – Onderzoek toonde eerder dit jaar aan dat bijna de helft van de inwoners geen vertrouwen heeft in het gemeentebestuur. De PvdA wil weten wat het college heeft gedaan om het vertrouwen terug te winnen.

Inwoners missen transparantie en voelen zich niet gehoord. Uit het onderzoek bleek dat inwoners het gevoel hebben dat de belangen van ondernemers en hotels zwaarder wegen, dan de mening van de inwoners.

Van Dokkum van de PvdA: “Er is een nieuwe bestuursstijl nodig; met meer en goede participatie en transparantie.”

5 REACTIES

  1. Hellemaal gelijk als je wat vraagt via de mail het enige wat je hoort u mail is ontvangen .Nee en dan als de mannen van het oranje en huister duin wat hebben lopen ze hard parkeer problemen in de zuid worden palen gezet in de Uimuider straat kan je niet normaal heen en weeris hier in Noordwijk een twee spalt tussen rijk en de gewone arbeider maar ja dat krijg je met een VVD aan het bewind ende rest knikt wel ja .

  2. Er moeten weer drie zelfstandige dorpen komen, te weten: Noordwijk Binnen, Noordwijk aan Zee en Noordwijkerhout. Drie verschillende culturen en denkwijzen krijg je nooit op een lijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in