Noordwijk – Reizigers tussen Leiden, Katwijk en Noordwijk kunnen tot 6 keer per uur met de nieuwe R-net lijnen 430 en 431 reizen. De nieuwe R-net corridor is afgelopen vrijdag digitaal geopend.

Wie met de bus gaat tussen Leiden, Katwijk en Noordwijk reist voortaan sneller en comfortabeler. Met een druk op de knop openden gedeputeerde Floor Vermeulen, bestuurder Arno van Kempen (Regio Holland Rijnland), en de wethouders Ashley North (Leiden), Rien Nagtegaal (Katwijk) en Roberto ter Hark (Noordwijk) digitaal de nieuwe R-net lijnen. Hiermee is de 1e fase van de R-net corridor afgerond.

Vervoerder Arriva rijdt de R-net lijnen tussen Leiden, Katwijk en ESA/Estec in Noordwijk met bussen in de herkenbare rood-grijze R-net uitstraling. Kijk voor de dienstregeling op www.arriva.nl/rnet

8 REACTIES

  1. Hij komt bij de Space Expo, dat is Noordwijk. Of je daar als bewoner van Noordwijk wat aan hebt is een ander verhaal.

  2. Jammer hoor! Gemiste kans, de toeristen en bewoners van Noordwijk kunnen hier geen gebruik van maken want estec ligt volledig aan het buitenrandje van Noordwijk. Dat kun je geen verbinding met Noordwijk dan noemen.

  3. Lijkt wel op de eerdere tram discussie. Die mocht wel in Noordwijk komen, maar niet verder dan de Estec.
    Overigens als je ’s morgens in de bus van Noordwijk zee naar station Leiden moet ben je bijna 3 kwartier onderweg in bussen die bij Vinkeveld als vol zijn.

  4. Lachertje van je welste. Wat heeft een Noordwijker aan deze buslijn als hij/zij eerst moet overstappen bij de Estec of met een ander vervoersmiddel aldaar moet parkeren. Zullen de bewoners van Rijnsoever in Katwijk niet blij mee zijn. B&W, als jullie nu echt de mensen uit de auto naar de bus moeten sleuren is dit een heel slechte actie, die nog eens erg duur is.

  5. Er is geen Estec er die met de bus gaat .En bezoekers helemaal niet wat een flop om Noordwijk te noemen .Bij de VVD is telt alleen de Estec Noordwijk .Dat ze hier nog om kunnen lachen op de foto Ga jullie schamen .Laat de Estec zelf een bus laten rijden van het station van Leiden want ze krijgen toch al miljoenen van de Europese unie .Met een word schandelijk.

  6. Dus daarom gaat er van parkeerterrein Wantveld een zelfrijdend elektrisch busje naar de Hoofdstraat rijden. Dezelfde die ook op Estec terrein rijdt. Aangezien de buslijn tot Estec gaat moeten de mensen wel met de auto naar het strand komen en blijven er te weinig parkeerplaatsen. Gemiste kans voor Kuuroord Noordwijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in