Nieuwe gemeente Noordwijk worstelt met vergaderlocatie

Noordwijk/Noordwijkerhout – Waar gaat de raad van de nieuwe gemeente Noordwijk vanaf 1 januari vergaderen? Dat lijkt weer dorpshuis de Duinpan in De Zilk te worden. Deze plek kwam eerder als beste uit een onderzoek, maar viel toch af omdat het te ver weg ligt. De bibliotheek van Noordwijkerhout kwam in beeld, maar vanwege de kosten reageerden raadsleden vorige week tijdens een informatieve bijeenkomst niet enthousiast. B & W van Noordwijkerhout gaan verhuizing van de bieb nog wel bespreken met de eigen raad, maar dan in het kader van het verbeteren van het centrum. Als de bieb in een lege winkel meer richting Witte Kerk gaat, zou dat een verbetering kunnen zijn. Dan zouden de verhuiskosten ook anders gefinancierd kunnen worden. Nu wordt woensdagavond gesproken over de Duinpan als eerste keuze voor minimaal een jaar. De nieuwe gemeenteraad neemt voor de periode daarna dan een beslissing.

6 REACTIES

  1. Er moet voor een gebouw gekozen waar alle faciliteiten aanwezig zijn zoals geluidsinstallatie tafels stoelen koffie, dus congrescentrums of hotels die deze faciliteiten in huis hebben, de Duinpan ken ik niet maar je moet wel meerdere microfoons hebben, de keus moet in Noordwijk en Noordwijkerhout toch niet zo moeilijk zijn?

  2. Zet een paar containers neer of een onder zoek burau dat doen ze nogal graag in Noordwijk kost niet zoveel .Als een school te klein is worden er ook houten keten neergezet het is allemaal tijdelijk .pp

  3. Lekker rouleren door de ‘congreshotels’ nh leeuwenhorst, huis ter duin, hotel oranje, alexander hotel etc. Ook nog is goed voor de lokale economie…

  4. Kosten, kosten, kosten. Die fusie zou toch geld moeten besparen ? Voorlopig alleen maar berichten over toenemende kosten. Kan iemand me uitleggen waarom die fusie zo nodig is ?

  5. Jullie kunnen alle kerken in Noordwijk gebruiken die staan toch leeg of naar Brussel met zijn alle want daar komt toch ook niemand .Lekker met de trein .Geld maak toch niet uit .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in