(v.l.n.r.): Chantal van Nobelen (Qualitymanager), Koos de Vink (CEO – Member of the board), Patricia van Nobelen (Executive Assistant), Ber van Nobelen (Non-Executive, Member of the Board), Cindy van Nobelen (Marketing Manager)

Noordwijkerhout – Ber van Nobelen, eigenaar van Nobels Group, heeft donderdag bekend gemaakt zijn aandelen te verdelen over vijf personen. Zo maakt hij plaats voor de nieuwe generatie om plaats te nemen in het familiebedrijf. Van Nobelen en CEO Koos de Vink vormen het bestuur terwijl de drie dochters de komende jaren zich gaan ontwikkelen binnen het bedrijf.

Opgericht door vader Arnold van Nobelen, bestaat Nobels Group al sinds 1955 en werd het bedrijf overgenomen in 2007 door zoon Ber. Nobels Group bestaat uit Nobels, Javo, Agro Techniek en Javo International. Het familiebedrijf biedt innovatieve oplossingen voor het automatiseren van landbouw, tuinbouw en industriële markten.

De nieuwe vrouwelijke aandeelhouders hebben elk hun eigen functie. Cindy van Nobelen werkt als Marketing Manager, Chantal van Nobelen is sinds kort de nieuwe Kwaliteitsmanager terwijl Patricia van Nobelen nauw werkt met CEO de Vink als Executive Assistant.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in