Nieuwe opslag bij Sassennest

foto Ben Verhoef

Sassenheim – In Park Rusthoff zijn vorige week twee nieuwe opslagruimtes bij het Sassennest in gebruik genomen.

Al langere tijd was in Park Rusthoff gebrek aan opslagruimte. Dat gold vooral voor terrasmeubilair van het Sassennest en het gereedschap van de parkklussers. Een bestuurslid lanceerde het lumineuze idee om de loze ruimte onder het schuine dak van het Sassennest hier voor te benutten. Een ontwerp werd gemaakt voor twee gelijke opslagruimtes, elk met een eigen toegangsdeur.

Voor het benodigde hout werd eikenhout uit het park gebruikt. De planken werden uit de bomen gezaagd die tijdens de zomerstorm van 2015 met tientallen tegelijk waren omgewaaid en al vele jaren lagen te drogen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in