Lijsttrekker Milan Schenk (Foto: lijstschenk.nl)

Teylingen – Aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 wil volgend jaar ook een nieuwe partij meedoen: lijst SCHENK. Dat heeft de lijsttrekker Milan Schenk bekend gemaakt. Op de website van de partij wordt hij als lijsttrekker als enige genoemd. Andere namen en het verkiezingsprogramma volgen later. Het doel van de partij is een jong, rechts geluid in het lokale bestuur te laten horen. SCHENK. is een conservatieve partij die staat voor sociaal-culturele eenheid, zegt de partij op de site. Ze hechten veel waarde aan de vrijheid van het individu en zien historische tradities als waardevol. Ze pleiten voor het behoud van de eigen identiteit en cultuur, maar ze staan altijd open voor verbeteringen en innovatie, schrijven ze. Een nieuwe politieke partij moet aan diverse voorwaarden voldoen om mee te doen met de verkiezingen. Onbekend is of dat bij deze nieuwe partij het geval is.

3 REACTIES

  1. Tsja….een nieuwe Baudet….Gelukkig weten we hoe het ging met Baudet in de Tweede Kamer. Hij wordt gezien als een idioot en hofnar.

  2. Tja, Andre2 schrijft de nieuwe Baudet, dacht eerder aan Baudet wannebe, als je de socials van ons Milantje door scrollt ontdek je de ware aard van Milan en zijn lijst schenk. Extreem rechts gedachtegoed en zo af en toe een complot theorietje wat de wereld wordt ingeslingerd. Laten we gaan voor 0 zetels. Voor extreem rechts geen plek in Teylingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in