Noordwijk – De nieuwe raadzaal komt op de plek in het gemeentehuis in Noordwijk, waar nu nog de binnentuin ligt.

Dat besloten de gemeenteraadsleden dinsdagavond na een lang debat.  NZLokaal had liever gehad, dat er doorgegaan zou worden met de raadsvergaderingen in de Duinpan. ,,En een horecavoorziening geeft de gelegenheid tot napraten; dat zorgt voor verbinding.’’ Maar raadslid Danielle Brink (PUUR) vond: ,,Een raadszaal hoort in een gemeentehuis en niet in een horecagelegenheid.’’

De gemeenteraad stelde wel als eis, dat het pand aan de Voorstraat 28 behouden moet blijven, wanneer de binnentuin van het gemeentehuis omgebouwd wordt tot raadszaal.

8 REACTIES

  1. Zet een paar stoelen in een oude bollenschuur en klaar is kees!
    Oja fusiepartners wen er maar aan , alles komt naar Noordwijk.

  2. Met zo’n fusie stijgt het inwoneraantal en daarmee de salarissen van wethouders, als er dan ook minder wethouders zouden zijn is dat prima. Met de fusie in Noordwijk is het salaris van wethouders zo’n 700,- euro gestegen, als we deze site moeten geloven ligt hun salaris op ruim 9000,- euro per maand, best wel pittig.

    https://wetten.overheid.nl/BWBR0044376/2020-11-25 als iemand kan weerleggen dat dat niet klopt,.doe dat gerust.

  3. Die beslissing is weer gouw genomen ze gaan uit van maar 2 milj als ze net zo kunnen rekenen als hun grote broeders in Den Haag dan komen er nog wel twee bij .Makkelijk uit geven van de bewoners .

  4. Geld over de balk smijten, terwijl er in Noordwijkerhout een monumentaal gemeentehuis met een prima raadszaal staat te verpieteren. Ach…wie het breed heeft….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in