Noordwijkerhout – De bouwkosten voor een nieuwe Schelft worden fors hoger. Dat blijkt uit een brief van B & W aan de gemeenteraad. Door corona, bouwmateriaaltekorten en nu de gevolgen van de oorlog van Oekraïne met Rusland stijgen de bouwkosten meer dan de 5% marge waar rekening mee werd gehouden. In juli wordt duidelijk wat de precieze gevolgen zijn. In de nieuwe Schelft zou een gezondheidscentrum komen, dat leverde 600.000 euro op. De initiatiefnemers voor dit centrum hebben ook te maken met tegenvallers en haken daarom af. Een nieuwe partij die in de Schelft wil mee doen, wordt niet snel verwacht. Wel zijn er nog kansen om met duurzaamheidsmaatregelen de sterk hogere energielasten te beperken.

4 REACTIES

  1. De WIL is er gewoon niet,de tijdelijke schelft wordt de Permanente Schelft,en er is woningbouw op de plek van de oude schelft Winst zal je echt niet maken op een zwembad maar….. Het plezier je conditie op peil houden sociaal dat is WEL winst

  2. Nog even onderzoeken en in Juli horen we wat we al 2 jaar weten,komt veel mensen prima uit die wanbeleid voeren . Allemaal de schuld van Corona en oorlog in Oekraïne,je wordt gewoon genaaid !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in