Nieuwe wandelgroep in Teylingen, Hillegom en Lisse

Teylingen/Hillegom/Lisse – Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam én geest. Zeker in deze coronatijd. Daarom bieden lokale partijen in samenwerking met de Stichting Gezond Natuur Wandelen elke week op vaste tijden en plekken wandelingen aan in gemeentelijk groen en natuur.

De wandelingen duren ongeveer een uur en gaan in een rustig tempo. Deelname is gratis, aanmelden niet nodig. Na afloop is er gelegenheid om samen koffie of thee te drinken. Een overzicht van alle wandelingen is te vinden op www.gezondnatuurwandelen.nl. De wandelingen zijn speciaal voor mensen die meer willen bewegen en het leuk vinden dat samen met anderen te doen. Iedereen is welkom. Vrijwilligers begeleiden de wandelingen en vertellen onderweg over de natuur. Natuurlijk worden de RIVM-richtlijnen in acht genomen.

Voor de wandelgroep in Teylingen, Hillegom en Lisse wordt gezocht naar vrijwilligers die een wandelgroep willen begeleiden. Iedere vrijwilliger krijgt een korte natuurbelevingscursus, wandelbegeleiderscursus en EHBO-cursus aangeboden. Belangstelling? Neem dan contact op met Isabelle Salman via [email protected]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in