Bollenstreek – Stichting De Bloemenslinger organiseert op dinsdag 16 april voor de tiende en laatste maal de Scootmobielen Bloementoertocht. Hoewel een aantal trouwe deelnemers dit ongetwijfeld zal betreuren, denken de organisatoren dat het een mooi moment is om te stoppen omdat zij het gevoel hebben dat het oorspronkelijke doel is bereikt. Bij de eerste editie, in 2010, hadden de organisatoren het idee dat veel mensen weliswaar beschikten over een scootmobiel, maar veelal onzeker waren over de actieradius van hun voertuig. Er waren destijds weinig scootmobielgebruikers die het aandurfden om van dorp naar dorp te rijden. Of huiverig waren in het voorjaar geheel zelfstandig een rondje door de prachtige bollenvelden te maken. Dat is tegenwoordig wel anders. Het is de organisatoren opgevallen dat zij nu het jaar rond overal in de streek vrolijke rondrijdende scootmobielen tegenkomen. Wij denken dat velen door hun deelname aan de Scootmobielen Bloementoertocht deze schroom hebben laten varen. En dat is prachtig om te zien.

Het lijkt erop dat hierdoor de behoefte aan een gezamenlijke tocht de laatste jaren is afgenomen. Het is hierom dat Stichting De Bloemenslinger deze tiende editie een mooi moment vindt om een prachtige periode af te sluiten. Zij nodigt iedere bollenstreker die beschikt over een scootmobiel uit om op dinsdag 16 april nog één keer naar het atrium van De Munnekeweij in Noordwijkerhout te komen en mee te rijden door de prachtig bloeiende bollenvelden.

Als u zich nog niet heeft aangemeld voor deze laatste tocht; Er is nog voldoende plaats en het is helemaal gratis! Aanmelden kan via Jaap Walen (tel: 06 538 372 62) of via het aanmeldformulier op de website van de stichting: www.debloemenslinger.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in