Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – De nieuwe gemeente Noordwijk heeft nog 50 open plekken waarvan niet zeker is of ze omgezet worden naar banen. Formeel heeft de gemeente 3 externe en 3 interne vacatures die nog open staan. Verder zijn er rond de 50 open plekken waar nu nog niet bekend van is of die omgezet worden naar vacatures. Per geval wordt bekeken of dat nodig is. Daarbij is het uitgangspunt volgens de gemeente: “we bekijken waar de organisatie behoefte aan heeft ten einde goeie, nieuwe medewerkers aan te trekken die meebouwen aan de nieuwe organisatie ten behoeve van onze nieuwe gemeente Noordwijk”.  

2 REACTIES

  1. Nog meer ambtenaren zitten er niet genoeg alles wordt toch uitbesteed meer mensen op straat om de boel netjes gehouden Als je nou twee gemeentes samenvoeg heb je toch zat ambtenaren .Het kost toch dat het barst.

  2. Ben het met je eens Piet, je zou nu juist verwachten dat er mensen over zijn.

    Óf door de reorganisatie zijn de ‘oude’ eruit georganiseerd, en komt er wellicht een verfrissende nieuwe lichting aan. Zou wellicht beter zijn, sommige ambtenaren bepalen al vele jaren de regie (achter de schermen). Alleen de koppen van Jut (wethouders, etc) worden gewisseld, die feitelijk alleen de marionetten van de hoge ambtenaren zijn…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in