Foto Van Roode Infra

Noordwijkerhout – De noodkreet van Van Roode Infra heeft resultaat opgeleverd: het bedrijf wordt voortaan toch weer uitgenodigd om zich in te schrijven voor gemeentelijke aanbestedingen. Dat laat het college van burgemeester en wethouders weten in een brief aan directeur Niels van Roode. Twee maanden geleden beschuldigde hij het gemeentebestuur van ‘favoritisme’.

Volgens het gemeentebestuur is daar geen sprake van. ,,Vóór de start van een onderhandse aanbesteding wordt aan directievoerders en toezichthouders gevraagd om namen van uit te nodigen bedrijven aan te geven. Het kan dus voorkomen, dat uw bedrijf niet onder de voorgestelde bedrijven voorkomt.’’

Dat Van Roode al een aantal jaren niet wordt uitgenodigd, betreurt het gemeentebestuur. Het college draagt de betreffende ambtenaren op, om Van Roode Infra bij een passende volgende civieltechnische aanbesteding uit te nodigen om een inschrijving uit te brengen.

1 REACTIE

  1. Als ze dat bedrijf niet uitnodigen dan komt dat toch neer op favoritisme? De gemeente moet daar echt onderzoek naar doen, als je stelselmatig niet tot de voorgestelde bedrijven hoort dan moet daar een verdomd goede reden voor zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in