Noordwijk – De gemeente Noordwijk heeft 45 verzoeken tot verruiming van terrassen ontvangen. Deze verzoeken zijn in behandeling en over 2 à 3 weken zou er duidelijkheid moeten zijn. B & W van Noordwijk hadden aan ondernemers gevraagd om ideeën aan te dragen om zo de corona-pijn te verzachten. Er zijn nog geen verruimingen toegestaan. Volgens wethouder Ter Hark zijn er geen problemen met de grote zandbanketten waar strandpaviljoens hun terrassen op hebben uitgestald. Volgens de wethouder zijn er duidelijke afspraken over het exploitatie-oppervlakte van een strandpaviljoen, dat is 1000 m2 waarvan 600 m2 gebouw en 400 m2 terras en 250 m2 terras met zand als ondergrond. Ook muziek moet in principe tot deze oppervlakte beperkt blijven.

2 REACTIES

  1. JCK
    Hoe kunnen we 1,5 meter aanhouden in de Keuvel thv terras? Tafels/stoelen zijn op “1,5” meter gezet, maar passanten kunnen die 1,5 meter niet aanhouden met passeren!!l,

  2. Muziek op het strand het een grote klere herrie was het maar muziek je hort alleen maar ene dreun er wordt nergens naar gekeken door de gemeente Moordwijk het een losgeslage bende en als je netjes vraagt of het iets zachter kan krijg je als antwoord dan ga je toch naar het stille strand .Mnr ter Hark hand haaf ook eens de regels zijn niet voor niks.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in