Noordwijk gaat werken met Verbeterdebuurt.nl

Noordwijk – De gemeente Noordwijk gaat werken met Verbeterdebuurt.nl.

Bewoners kunnen via deze website of via een app de gemeente 24 uur per dag attenderen op ongeregeldheden op de openbare weg zoals kapotte straatverlichting, losliggende stoeptegels of zwerfvuil. Het systeem is eenvoudig. Bewoners én medewerkers kunnen een pin op een kaart zetten en door het invullen van een kort webformulier aangeven wat er mis is. De melder ontvangt automatisch een bericht als de melding in behandeling wordt genomen. En daarna ook als het probleem wordt aangepakt en opgelost. Lisse, Noordwijkerhout en Hillegom werken al met Verbeterdebuurt.nl.

Het project kost Noordwijk € 2.000,– om op te starten en vervolgens jaarlijks € 6.230,–.

3 REACTIES

  1. voor perceel huis ter duinstraat 48 ligt de prullenbak met inhoud van de paal op het trottoir is op oudejaarsavond gebeurd.

  2. WANNEER en WAAR gaat de gemeente GLYFOSAAT !!! SPUITEN tegen de Japanse duizendknoop?
    Er zijn ook mensen in Noordwijkerhout, die er tinctuur van maken en de jonge stengels eten. Deze plant groeit trouwens graag op vervuilde grond, want het is een opruimer en schoonmaker, net als de heermoes, die groeit op arme grond (groeit veel bij slootjes langs bollenvelden) We gaan deze bodem “schoonmaker” dus met gif bestrijden? in plaats van zijn werk laten doen, en we brengen de bijtjes om? Wanneer publiceert de gemeente het gewasbestijdings in de bollenstreek rapport op de site of in de krant? Zodat iedereen die hier komt wonen, weten dat ze pesticides in gaan ademen, en uit gaan plassen, zoals wij allemaal? In Amerika hebben ze zwaar geschut gebruikt tegen de duizendknoop, deze plant heeft er maling aan! Leest u vooral in, voordat u ons nog verder met gif bestookt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in