Noordwijk – Het nieuwe complex van voetbalvereniging SJC is eind maart 2022 klaar. Dat is inclusief een sporthal die mede bedoeld is voor een PopPodium. De oude stichting PopPodium is echter opgeheven. In de hal komen ook voorzieningen om optredens te organiseren. De gemeente Noordwijk hoopt dat er nieuwe vrijwilligers opstaan die een organisatie willen opzetten. PopPodium is een hoofdpijn-dossier van de gemeente Noordwijk. Vanwege nieuwbouw moest de stichting eind 2007 uit het JOIN-gebouw aan de Weteringkade. Geld werd gereserveerd om een nieuw onderkomen te realiseren. Verschillende locaties werden bekeken, maar er kwam geen nieuwe plek. Omdat het PopPodium al optredens in de oude sporthal aan de Lageweg organiseerde, kreeg de nieuwe hal ook deze bestemming. Nu alleen nog vrijwilligers die het gaan organiseren.

8 REACTIES

  1. Ben erg nieuwsgierig welke voorzieningen dit nieuwe poppodium te bieden heeft, denk aan bijvoorbeeld: een vast podium, een geschikte vloer, geluid en licht, backstage voor muzikanten, entree en garderobe, barvoorzieningen etc etc. Wie kan mij informeren?

  2. Inrichting podiumzaal door gemeente🤔 denk het niet. Er was toch al een tegenvaller m.b.t. tot een foute constructie wat aardig in de papieren liep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in