Noordwijk houdt Katwijk van winst af

Noordwijk – Op een zonovergoten sportpark Duinwetering heeft Noordwijk met 1-1 gelijkgespeeld tegen Katwijk.

Vooraf had Noordwijk getekend voor een puntje tegen titelkandidaat Katwijk, zeker na de matige vertoning vorige week tegen ASWH. Trainer Zethof had zijn team op diverse plekken gewijzigd en dit betekende dat er basisplaatsen waren ingeruimd voor Denzel James in de aanval, Luuk Slegt op het middenveld en dat Segun Owobowale en Guy Smith de backposities innamen.

Katwijk dicteerde in de eerste fase van de wedstrijd het spel, door hoog te verdedigen en veel druk op de bal te zetten, Noordwijk had het hier moeilijk mee en de openingsgoal in de 7de minuut door Robert Susan namens Katwijk beloofde voor Noordwijk een voorbode van een lastige middag. Noordwijk wist in de 15de minuut de stand weer in evenwicht te brengen. Na een interceptie door Sander Bosma op het middenveld kwam de bal bij Raies Roshanali en die knalde vanaf randje strafschopgebied de bal achter keeper Boy de Jong. Katwijk bleef in de eerste helft de betere ploeg, ook omdat Noordwijk veel ontzag toonde voor hun tegenstander, maar de teller bleef richting het rustsignaal op 1-1 staan.

Noordwijk gooide na rust de schroom van zich af en won nu wel vaak de tweede bal en zetten ook veel meer druk op Katwijk, waarbij ook opviel dat Noordwijk conditioneel beter leek te zijn. Noordwijk kwam nu ook vaker voor de goal en creëerden meer kansen dan Katwijk, tot doelpunten leidde dit helaas niet meer. 

De eindstand van 1-1 was over de hele wedstrijd gezien een correcte afspiegeling van de krachtsverhouding en dit leidden bij Noordwijk en supporters toch tot tevreden gezichten.

Na afloop werd de debuterende Luuk Slegt ook nog  eens tot man of the match uitgeroepen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in