Noordwijk – Als het in weekeinden of in de schoolvakantie te druk wordt in Noordwijk dan kunnen alle gemeentelijke parkeerplekken afgesloten worden. Dat is mogelijk dankzij een besluit van de veiligheidsregio Hollands Midden. Bij een grote toeloop willen de veiligheidsregio en de gemeente sneller kunnen reageren. Als er veel mensen komen, kunnen deze bezoekers zich onvoldoende aan de corona-voorschriften houden. Het gaat om weekendafsluitingen. Het besluit is geldig tot en met zondag 15 november 2020 en steeds van zaterdag 9:00 uur tot en met zondag 19:00 uur. Ook tijdens de herfstvakantie kunnen plekken op grond van het besluit dicht. Dat geldt nog tot en met vrijdag 23 oktober 2020. En dagelijks steeds van 9:00 – 19:00 uur.  Locaties in gemeente Noordwijk waar het om gaat zijn: parkeerplaats Oosterduinsemeer in Noordwijkerhout, Koningin Astridboulevard, Noordwijk (parkeerkoffer begin en einde) in Noordwijk aan Zee, Parkeerplaats Wantveld in Noordwijk aan Zee, ’t Vuurtorenplein in Noordwijk aan Zee, Palaceplein in Noordwijk aan Zee, Duindamseslag in Noordwijk en Langevelderslag (vanaf kruising) in Noordwijk.

4 REACTIES

  1. Een veel beter idee is te zorgen voor meer (tijdelijke) parkeerruimte. Mensen kunnen nergens heen en willen een frisse neus halen op het strand en in het bos en duin. Probeer dit te faciliteren ipv nog verder de vrijheid van mensen te beknotten. De kans op besmetting in de buitenlucht is nihil.

  2. Nu het kalf verdronken is gaan we handelen de hele zomer was het een cao’s in Noordwijk tv uitzendingen kom naar Noordwijk en dan zeggen we hebben het zo goed gedaan .Kijk maar na de cijfers we hebben de hoogste score.Daar kan de gem trots op zijn . Andere de schuld geven degene die op vakantie zijn geweest in het buitenland hebben dit veroorzaakt .Ja dus ook in Noordwijk want alle remmen waren los .Nu er niks te halen is omdat alles dicht is gaan ze alles afsluiten .Wat een beleid Maar wij Noordwijkers zijn de pineut dus met andere worden zet u auto maar in Noordwijk Binnen .

  3. En de parkeer plekken in Noordwijk Binnen gaan die ook dicht of is er alleen maar een kans op besmetting op Noordwijk aan Zee.

  4. Het is van de hoogste zotheid, buiten kun je niet besmet raken tenzij je met iemand zoent. In het voorjaar richten ze zich op corona doden..nu er bijna geen doden meer vallen gaat het vooral over besmettingen. Er wordt nu ook 100x meer getest dus gaan de besmettingen niet omhoog maar blijken ze op deze hoogte te zijn, altijd al. Tevens is het perspectief van de griep misleid. Men draait het om en verwijt anderen covid-19 af te doen als een normale griep. Dat verwijt is onterecht want de griep is gewoon een gevaarlijk virus waar je altijd al dood aan kan gaan, zie griepgolf 2017-2018.. 9000 doden en niet de wereldwijde heisa van nu. Als de ic’s het zo zwaar hadden waarom zijn deze niet permanent opgeschaald, hier hadden ze 6 maanden de tijd voor, waarom lieten ze die ongebruikte noodhospitalen niet staan of desnoods 1? Zijn weer netjes ingepakt en weg. Onnodige paniekzaaierij, gooi dat mondkapje weg want je vernielt je longen, alleen verse zuurstof is het enige goede i.p.v. je eigen verbruikte adem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in