Noordwijk – Noordwijkerhout pakt de fiets, Noordwijk heeft een fusietuktuk. Donderdag 8 juni rijdt de tuktuk voor de eerste keer. Wethouder Bakker verzorgt om 10.00 uur de kick-off van deze fusietuktuk in het bijzijn van enkele raadsleden. De tocht met de tuktuk door Noordwijk start om te peilen wat de Noordwijkers zien als belangrijkste punten in de aanloop naar de nieuwe gemeente. De fusietuktuk rijdt ook op zaterdag 10 juni. Noordwijk en Noordwijkerhout beslissen op 6 juli over wel of geen fusie. Voorafgaand zijn er diverse acties om vragen van inwoners over de fusie te beantwoorden.

6 REACTIES

  1. Er is slechts één vraag gerechtvaardigd (en die zullen de zelfingenomen pluche-klevers zeker niet stellen!!!).

    “De gemeenteraad van Noordwijk heeft op 20 april 2017 een voorlopig besluit genomen tot een toekomstige samenvoeging (herindeling) van de gemeente Noordwijk met de gemeente Noordwijkerhout. Bent u het hiermee eens of oneens?”

    Geef de Noordwijker(houter) een échte stem tijdens een burgerraadpleging of liever met de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018!

  2. Zoals eerder opgemerkt: “Het is verbazend hoeveel manieren intussen zijn bedacht om het te doen voorkomen alsof de mensen inspraak krijgen, terwijl ze die in werkelijkheid helemaal en beslist niet krijgen.” Je zou zeggen: Dank U ! Geef ons maar liever een referendum.

  3. Samenvoegen NEEEEE!!!!!!
    Krijgen de Noordwijkers bij financieel verschil van beide gemeenten hun geld terug, of moeten wij het gelag betalen van Noordwijkerhout en de Zilk?!

  4. belangrijkste punten in aanloop naar nieuwe gemeente????? zie je, beslissing is al genomen. Gewoon door je neus gedrukt, daar waar de zon niet schijnt……hoop echt dat ik die trucendoos tegenkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in