Noordwijk – De gemeente gaat grond kopen en daarna ruilen om de rotonde aan de Achterweg-Verlengde Beeklaan te behouden. De rotonde ligt deels op andermans grond. De eigenaar wordt nu gecompenseerd met percelen aan de Achterweg en Herenweg met daarbij twee GOM-titels, dat is toestemming om er een huis te bouwen. Kosten voor de gemeente 258.050,-. Juridisch is aan de afspraken niets meer te doen, verklaarde het college 9 mei per memo. De meerderheid van de raad (23) ging op dinsdag tijdens de raadsvergadering akkoord. Drie partijen bleven tegen (D66, GroenLinks en PvdA).

7 REACTIES

  1. De gemeente bouwt een rotonde op andermans grond en moet nu compenseren met 2 GOM villa kavels????? Zijn die kavels niet veel duurder dan 130K per stuk? Hadden ze die grond niet gewoon kunnen kopen. Wat een prutsers zeg.

  2. De gemeente koopt maar raak. Volgens mij zijn ze de weg kwijt en wordt het tijd dat er wat nee knikkers in de voorstraat terecht komen.

  3. Noordwijkerhouters ,, let goed op wat Noordwijk , allemaal fout doet ,, ze doen maar wat ,, het zijn ook onze centen , we hebben niet veel meer te zeggen!! Fout na fout ,, en geven maar uit ,, met hun mooie koeroord wat er moet komen , hele zomer de BOULEVARD OVER HOOP !!
    Leuk voor de toeristen !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in