Noordwijk – De gemeenteraad is woensdag akkoord gegaan met de aankoop van een parkeergarage aan de Oude Zeeweg voor een bedrag van 2.450.000 euro. 

Met de aankoop komen er 180 extra openbare parkeermogelijkheden in Noordwijk aan Zee. De VVD en CDA dienden een motie in om voor 1 juni 2022 70 parkeervakken aan de landzijde van de Koningin Wilhelminaboulevard te schrappen. De motie werd aangenomen.

4 REACTIES

  1. Kost een paar knaken, maar dan heb je ook wat, met de as sloop en nieuwbouw was parkeren aan de landzijde toch voorbij, motie was dus niet nodig maar ja verkiezingen hè🤔🤔

  2. Wat gebeurt er met de parkeerplaatsen die sommige wat kleinere hotels in deze garage gereserveerd hebben.Als die hotels deze plaatsen kwijtraken dan houden ze weinig overlevingskansen over.

  3. Alles rondom de boulevard auto parkeer vrij maken alleen speciale auto, van een bepaald auto bedrijf, s taxi mogen er in en uit rijden en privé auto, mogen er zijn als van de woning eigenaar ma zijn en mogen alleen op eigen terrein geparkeerd zijn en Max rij snelheid 30 km Aart

    • En dan nu nog die motoren met vreselijke geluidsoverlast aanpakken. Op de Boulevard, Parallelboulevard en op andere plekken met overlast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in