Belangstellenden krijgen informatie over de kuuroordstatus van Noordwijk (foto Cock Jue)

Noordwijk – Noordwijk mag zich met ingang van 26 maart kuuroord noemen.

Achter de schermen heeft Noordwijk jarenlang contact gehad met de European Spas Association (ESPA) om het predikaat te verkrijgen. Met resultaat. Het zuiverende zeewater, de schone lucht, de natuur en de uitgebreide hotel- en sportaccomodaties bleken de doorslaggevende factoren om de kuuroordstatus te verwerven. Noordwijk Marketing gaat nu de boer op om toeristen te verleiden om met name buiten het hoogseizoen Noordwijk te bezoeken voor een gezondheidscheck.

Op 26 maart wordt in het Cultuurcafé de kuuroordstatus van Noordwijk feestelijk verwelkomd.

7 REACTIES

  1. De buit was al binnen en vervolgens racen op het strand. Lekker als je daar zit met COPD omdat je denkt dat je in Noordwijk kunt kuren.

  2. Zorg eerst maar eens dat mensen met een beperking op het strand kunnen komen er staat een mooie strandrolstoel maar je kan allen bij de vuurtoren naar beneden en om hoog .Want op ander afritten kan je niet omhoog komen zo steil is het en dan in de zomer zeker met dat mulle zand .Je kan als gemeente toch wel plankier neer leggen dat de mensen normaal naar de zee kunnen lopen en weer omhoog zonder zuurstof .Wat kuuroord zorg eerst maar eens voor de mensen die naar het strand willen .Of ga eens kijken in Katwijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in