Noordwijk – B&W van Noordwijk gaan akkoord met de aanleg van drie multifunctionele pannavelden op het parkeerterrein van sportpark Duinwetering. Panna is een variatie op voetbal.

Het gaat om een proef waarbij grond multifunctioneel kan worden gebruikt. In Noordwijk kunnen de pannavelden worden gekeerd en dan is de functie parkeerterrein. Een ‘gewoon’ voetbalveld kan gedraaid 240 parkeerplaatsen opleveren. Andere toepassingen waar Noordwijk nu nog niet voor kiest zijn het opwekken en opslaan van zonne-energie en als oplaadlocatie voor elektrische auto’s. De zonnepanelen zouden kunnen helpen Noordwijk elektriciteitneutraal te maken.

Het gaat om een proef van twee jaar. Voordat Noordwijk het systeem aan andere verenigingen aanbiedt, wordt het eerst getest aan de Duinwetering.

3 REACTIES

  1. De ozb zal wel weer stijgen er wordt weer aardig met geld gestrooid .Waar komt dit allemaal van daan over een paar jaar kan het weer weg .De hr van Duin heefd zeker een zak met goud gevonden het is makkelijk uit geven van een ander het heefd nog nooitvol gestaan die parkeer plaatsen en dat voor een keer in de veertiendagen als Noordwijk thuis speeld .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in