Noordwijk met matig spel naar gelijkspel tegen HHC Hardenberg

Noordwijk – VV Noordwijk heeft op een bijna leeg sportpark Duinwetering weer niet kunnen winnen,  HHC-Hardenberg wist in blessuretijd alsnog de verdiende 2-2 te maken.

Het elftal van trainer Zethof trad in dezelfde opstelling aan als de vorige thuiswedstrijd en in de stromende regen wist Noordwijk in de openingsfase nog behoorlijk aanvalsspel op de mat te leggen, wat resulteerde in de 1-0 door captain Emiel Wendt, een van de weinige spelers die wel zijn niveau haalde.

HHC-Hardenberg ging verwoed op zoek naar de gelijkmaker en was er een aantal keren dichtbij, maar Noordwijk kwam goed weg en wist zelf weinig imponerend spel te vertonen, zodat er met 1-0 gerust ging worden.

Na rust leek het er even op dat Noordwijk de goede flow weer te pakken had en toen door een eigen goal van HHC-Hardenberg de 2-0 op het scorebord kwam, leek Noordwijk op rozen te zitten.

HHC-Hardenberg wilde zich hier niet bij neerleggen en bleef de beter combinerende ploeg en het viel op dat veel spelers van Noordwijk ruzie met de bal hadden en het was wachten op de aansluitingstreffer.  

De 2-1 kwam na geklungel bij Noordwijk achterin en HHC-Hardenberg rook een gelijkspel en bleef verwoed de aanval zoeken en het was geen verrassing dat de 2-2 viel, ook al was dit in blessuretijd.

Al met al was het van Noordwijk-zijde geen beste wedstrijd, met als goede nieuws 1 puntje en aanstaande dinsdag weer nieuwe kansen in de KNVB-bekerwedstrijd thuis tegen Sliedrecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in