Noordwijk – Noordwijk liep zaterdag tegen zijn derde seizoensnederlaag aan tegen Jodan Boys: 3-1.  Jodan Boys bleek op eigen veld te sterk. Bij rust leidde Noordwijk nog met 0-1, maar in de tweede helft ging het mis, ondanks dat het voetballend eigenlijk beter voor de dag kwam.

Noordwijk hanteerde de hele wedstrijd veelvuldig de lange bal, wat erg ongewoon was. Misschien was dat ook wel de verdienste van Jodan Boys.  Zij begonnen fel tegen de koploper. Vorige week een nederlaag en dat wilden zij voor eigen publiek graag goed maken. Noordwijk werd onder druk gezet en duels werden niet geschuwd.  Het werd een aantrekkelijk duel met kansen voor beide doelen. Noordwijk ging met een 0-1 voorsprong de rust in na een benutte penalty.

Kort na rust viel al de gelijkmaker na een snelle counter. Noordwijk maakte zich hier niet zo druk om en trok weer ten aanval, maar zij wist niet te scoren. Kort voor tijd viel de 2-1 door een eigen doelpunt van Brocker en in de 92e minuut nog door Waandels de 3-1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in