Bollenstreek organiseert online Oud & Nieuw-events voor jongeren

Bollenstreek – Om de jongeren rondom Oud & Nieuw te kunnen vermaken, zijn voor hen diverse gratis online activiteiten georganiseerd.

Op 30 december wordt om 19:00 uur een Game Event georganiseerd door Jongerenwerk Lisse, Hillegom, Teylingen, Noordwijk en Noordwijkerhout. Jongeren gaan de strijd met elkaar aan in het race-voetbalspel Rocket League. Er zijn leuke prijzen te winnen.

Op Oudejaarsavond is er de escape room Maria’s Villa. Als team los je aan de hand van uitdagende puzzels een eeuwenoud mysterie op. De spelers staan online in verbinding met elkaar.

Op 31 december is van 22.00 – 04.00 uur het festival LIT NYE 2021 via livestream te volgen. Mee doen onder andere La Fuente, Afro Bros & MC Chaos, Diaz & Bruno, Bizzey, Dazers & MC Nick Averton, Fake Tits en Brooklyn.

Ook landelijk wordt een groot online festival voor jongeren georganiseerd. Op 31 december start om 17:00 uur de livestream GOODBYE 2020 (https://goodbye2020.nl/), met onder andere Appelsap Fresh Music Festival, Dance Valley, De Jeugd van Tegenwoordig, Milkshake, Sunnery James & Ryan Marciano, Suzan & Freek, Vunzige Deuntjes en 200 andere artiesten en festivals. Het programma duurt de hele nacht, tot 1 januari 2021 05:00 uur.

Informatie en aanmelden: http://Noordwijk.nl onder het kopje Nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in