Noordwijk – De laatste competitiewedstrijd van het jaar is door Noordwijk met 5-1 gewonnen van Jong Volendam.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd er een minuut stilte in acht genomen vanwege het overlijden van clubicoon Jan Vieveen.

De match zelf was in de eerste helft -ook vanwege de barre weersomstandigheden- niet best, beide teams hadden moeite om goed voetbal op de mat te leggen en de rust werd dan ook bereikt met een 0-0 tussenstand.

Na de rust leek het in het begin op een kopie van de eerste helft maar daar kwam verandering in toen Jong Volendam via een knap afstandsschot van Blel op een 0-1 voorsprong kwam. Noordwijk was hierna veel beter bij de les en maakte al snel via Wendt de gelijkmakende 1-1. Vlak voordat James bij Noordwijk geblesseerd het veld moest verlaten, maakte hij nog wel de belangrijke 2-1.

Bij Jong Volendam leek er toen iets te knappen en het was de in de slotfase eigenlijk voornamelijk Noordwijk dat de klok sloeg en er werd frank en vrij gevoetbald. Ook de verdediging onder leiding van man of the match Overvliet stond als een huis. In de laatste fase van de wedstrijd wist Noordwijk via treffers van Oversloot, Van Staveren en Waandels, de eindstand op 5-1 te brengen.

Al met al kunnen we gerust spreken van een zeer succesvol voetbaljaar, waarin Noordwijk kampioen werd in de 3de divisie en zich nu als debutant in de 2de divisie goed manifesteert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in