Noordwijk – Uitgaan van eigen kracht is het credo van Noordwijk trainer Kees Zethof en dit bracht zijn team dan ook zeker zaterdag in Veenendaal tegen GVVV in de praktijk. Het werd uiteindelijk 2-2.

Middels fraai combinatiespel zorgde Noordwijk dat GVVV onder druk werd gezet en dit leverde diverse kansen op. In de tiende minuut brak Tjeerd Westdijk op rechts door en zijn voorzet die bedoeld was voor de attent mee opgekomen Emiel Wendt werd door Wilco den Hartog in eigen doel gewerkt en hierdoor kwam Noordwijk op een 0-1. Jammer genoeg voor Noordwijk wist GVVV vlak voor rust in de blessuretijd via een mooie omhaal van Robin Mulder de stand weer in evenwicht te brengen.

De tweede helft was in de openingsfase voor GVVV en na 10 minuten bracht Mart de Jong de score op 2-1, in deze fase wankelde Noordwijk maar wist toch gaandeweg de wedstrijd weer naar zich toe te te trekken en dit resulteerde 20 minuten voor tijd in de 2-2 door een goed genomen strafschop van Thomas Reynaers.

Hoewel Noordwijk nog diverse kansen kreeg liet ook GVVV zich niet onbetuigd en na het laatste fluitsignaal van de prima scheidsrechter de Brito Roque stond er dan ook een 2-2 eindstand op het scorebord.

Het goede nieuws is dat er een punt is gewonnen en daarmee is de negatieve cyclus van de afgelopen weken doorbroken en dit geeft weer moraal voor de komende derby in en tegen Katwijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in