Noordwijk start integriteitsonderzoek

Noordwijk – De gemeente Noordwijk gaat bureau Bing, het Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten, inschakelen bij het onderzoek naar de mysterieus veranderde bestemmingsplannen.

Dankzij die wijzigingen zijn er veel meer bouwmogelijkheden gekomen voor onder meer het Gat van Palace. Hiernaar werd onderzoek gedaan door bureau Tonnaer. Op 28 locaties bleken de verschillen verklaarbaar, maar er blijven nog tien onverklaarbare verschillen over.

Burgemeester Jan Rijpstra nam maandagavond tijdens een commissievergadering het woord en meldde dat Bing, gespecialiseerd in integriteitsonderzoek bij gemeenten, vervolgonderzoek zal gaan doen.

6 REACTIES

  1. Wellicht dat dat kantoor dan ook eens moet kijken naar de gigantische budgetten waarover bepaalde partijen tijdens de afgelopen verkiezingscampagne opeens konden beschikken. Wel heel toevallig allemaal.

    • Piet
      Mensen genoeg die het waarschijnlijk kunnen echter wie kan wie op die afdeling blind vertrouwen ?dus moet er iemand van buiten komen om (zie mijn verhaal)

  2. Wat zullen ze vinden? Zijn vele Noordwijker benieuwd naar denk ik.Verwachting is helaas kunnen wij geen juist oordeel over geven( teveel ingewijden zullen moeten verdwijnen)dus lost dit stof opwerpen van de beste man niets op kost alleen maar geld. Maar ja hij moet wat

  3. Zoals altijd weer als het moeilijk wordt voor de bestuurders laat een externe maar de kastanjes uit het vuur halen. Die doet het ook niet voor een stuiver, maar who cares het komt toch uit de algemene middelen (lees belastingbetaler) en iedereen dronk een glas en deed een plas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in