Noordwijk verliest bij ASWH

Noordwijk – Noordwijk mocht in Hendrik ido Ambacht aantreden tegen ASWH, dit is voor Noordwijk een angstgegner zo bleek ook deze keer, want er werd met 3-1 verloren.

De mannen van trainer Zethof begonnen de match met dezelfde basis als vorige week en pakten de draad met goed en verzorgd spel op. ASWH werd goed vastgezet en Noordwijk had de wedstrijd onder controle en wist ook enkele kansen te creëren.

Er leek geen vuiltje aan de lucht op sportpark Schiltman tot de 36ste minuut toen Dylan Rietveld opzichtig in de fout ging en hij Daniel Wissel van ASWH de mogelijkheid voor een schot bood en dit betekende de 1-0, op dat moment geheel tegen de verhouding in. 

Na rust was er meer sprake van een wedstrijd en toen Noordwijk in de 60ste minuut door een benutte penalty van Raies Roshanali langszij kwam, gloorde er weer hoop. ASWH had echter heel weinig kansen nodig want het was in de 70ste minuut Joost van Eck die de 2-1 aantekende. Noordwijk probeerde het wel, maar de finesse ontbrak en er werd ook helemaal niet geschoten vanuit de tweede lijn. ASWH bleef via countervoetbal loeren op kansjes en uit een van die kansen was het Clarence Bijl die met de 3-1 het vonnis voor Noordwijk velde.

Al met al een lesje in effectiviteit wat ook na afloop werd erkend door trainer Zethof, die als lichtpuntje noemde dat hij een hele goede eerste helft van zijn ploeg had gezien en dat hij blij was dat Denzel James zijn rentree kon maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in