Foto: Dick Gijsbertsen

Noordwijk – De blik naar boven of onderin de middenmoot. Dat stond op het spel zaterdag in de wedstrijd Noordwijk tegen GVVV. Noordwijk verloor met 1-3.

De verwachtingen waren vooraf hoog gespannen bij Noordwijk om de weg omhoog verder in te slaan, de eerste helft van de match tegen GVVV liet echter een heel ander beeld zien. Noordwijk had constant ruzie met de bal, de combinaties liepen stroef, als excuus kan de harde wind worden aangevoerd want ook GVVV was in de eerste 45 minuten niet best.  

Een grote kans kreeg GVVV nog wel, maar dit afstandsschot werd geweldig gekeerd door doelman Wolsheimer, de doelman van GVVV werd de eerste helft helemaal niet getest op zijn kwaliteiten. Een vervelende hamstringblessure bij Noordwijker Smith was na 30 minuten ook nog vermeldenswaardig en referee Smit kweet zich goed van zijn taak, gerust werd er met een 0-0.

Noordwijk pakte na rust, met wind tegen, de zaken beter aan en dit resulteerde al snel in de 1-0 via Van Staveren die scoorde op een assist van captain Wendt, GVVV leek even van slag en Noordwijk liet kansen op een tweede treffer onbenut. De wedstrijd was nog steeds niet van een geweldig niveau en toen De Graaf namens GVVV de gelijkmaker produceerde, ging Noordwijk aanvallend wisselen en dit pakte helaas niet goed uit. GVVV kreeg meer ruimte en door fouten bij Noordwijk kon De Graaf de 1-2 maken en de gifbeker was nog niet leeg want even later profiteerde routinier Powell van een slippertje van Overvliet en velde het vonnis met deze treffer en zette de eindstand van 1-3 op het scorebord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in