Noordwijk - Excelsior Maassluis

Noordwijk – Noordwijk heeft voor de derde keer op rij verloren. Dit keer thuis van Excelsior Maassluis met 1-3. De eerste fase van de wedstrijd was weliswaar voor Noordwijk – dat begon met Brocker i.p.v. de geblesseerde Smith- met een schot op de lat van Reynaers, maar het was Excelsior Maassluis dat in de 30ste minuut via een schot van den Hartog op 0-1 kwam. Daarna kreeg Noordwijk voor rust nog kansjes via o.a Achefay.

De tweede helft waren er kansen voor Noordwijk via Westdijk en Achefay, maar het vizier stond niet scherp genoeg. Trainer Zethof bracht in de 65ste minuut James en Le Congé i.p.v. Westdijk en van Staveren. Dit leek een gouden wissel want Le Congé kreeg een grote kans die hij helaas niet benutte. Excelsior Maassluis dat op de counter speelde tekende via een goal van Sylla in de 78ste minuut de 0-2 aan en kreeg daarna middels een -gemakkelijk toegekende- penalty de kans op 0-3 maar Blij schoot hoog over.

In de blessuretijd kwam Noordwijk nog op 1-2 door Wendt, maar de genadeklap werd in de allerlaatste minuut uitgedeeld door Excelsior M., doordat de ongelukkige Le Congé een voorzet in eigen doel werkte.

Noordwijk zit even in een dip en krijgt een week rust. Het mag op 26 oktober uit tegen GVVV in Veenendaal de draad weer oppakken.

  • 0-1Den Hartog
  • 0-2 Sylla
  • 1-2 E. Wendt
  • 1-3 Le Congé (e.d.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in