(archieffoto)

Noordwijk – De gemeente Noordwijk vestigt een voorkeursrecht op de percelen van vastgoedonderneming Bever Holding, een bedrijf gelieerd aan Ronnie van de Putte. Het gaat onder meer om de percelen die in december geveild zouden worden zoals het Gat van Palace, het voormalige Zinger-hotel en een perceel naast het Gat. Het voorkeursrecht geldt voor drie maanden.

Het voorkeursrecht houdt in dat de eigenaren en/of gerechtigden de grond eerst aan de gemeente Noordwijk moeten aanbieden. Daarnaast geeft het voorkeursrecht de gemeente de mogelijkheid om bij een onderhandse executoriale verkoop een aanvullend, gunstiger, bod te doen. De in totaal zeven percelen liggen allemaal in de boulevardzone: een gebied dat de gemeente Noordwijk wil verfraaien. Als de gemeente de percelen van Bever Holding kan kopen, zou dat het einde zijn van de langslepende problematiek.

Of de executieverkoop doorgaat is overigens niet helemaal zeker. Al eerder werd zo’n verkoop op het allerlaatste moment afgeblazen omdat een akkoord met schuldeisers werd bereikt.

1 REACTIE

  1. Wat een stoere praat duimschroeven aan na 20jaar he he en waar halen we al dat geld van daan ozb omhoog en wat gaan we doen met de grond parkeerplaatsen maken .Je kan beter een vogel in je han d hebben dan tien in de lucht Hij mnr van der Putten is slimmer dan de gem .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in