Noordwijk weert bezoekers

Foto: gemeente Noordwijk

Noordwijk – De gemeente Noordwijk laat zondagmiddag rond 13.30 uur weten dat alle parkeerplaatsen vol zijn. De boodschap op de matrixborden langs de toegangwegen moet er voor zorgen dat het te druk wordt in Noordwijk. Alle parkeerplaatsen waren namelijk niet vol. Het Wantveld was zelfs leeg, omdat de gemeente het parkeerterrein het gehele weekend afsloot. Dat gebeurde om drukte op strand en in de winkelstraten te voorkomen. Het besluit tot afsluiting is genomen in overleg met Veiligheidsregio Hollands Midden ter voorkoming van drukke plekken met een groter risico van corona-besmettingen.

6 REACTIES

 1. Alsof mensen zich iets aantrekken van zo een bord………………….het Wantveld afsluiten heeft ook geen zin men gaat dan in de wijken staan met alle overlast van dien

 2. Volgens mij was het ook motormuis-weekend….het stikte van de lawaaiige motoren die een extra poepie gas gaven om nog even hun komst aan te kondigen. Vaak macho’s met veel PK tussen de benen. (De goeden niet meegerekend)
  Zijn we van het vliegtuiglawaai verlost..komt dit ervoor in de plaats.
  Ook waren er meer bezoekers in de duinen dan we herten konden tellen….straks moeten de herten de mondkapjes op.

 3. Fantastisch, wat een succes. Op een schitterende najaarsdag jaagt de Gemeente Noordwijk mensen hun huis of de winkel in. Laat mensen toch veilig een gezonde strandwandeling maken !

 4. Verslaggever van Telegraaf liep vlakbij de Zogenaamd afgesloten Parkeerplaats Wantveld:
  Vroeg aan mij en m’n vrouw of we iets wilde zeggen over het parkeren.
  Ik zij kijk maar naar de afsluiting,
  Vrouw met 2 paarden trailers was aan het uitladen op het terrein.
  En hij liep daarna door .
  Je mag niet te kritisch zijn over andere mensen en hun Gedrag .
  Dat was zaterdag .
  Zondag stonden de heren van toezicht gem. Aan de overkant en zonder 1,5m te kijken naar het Hek . Wat de toegang moest belemmeren.

 5. Ze hadden beter de Digros dicht kunnen laten .wat een bende was het daar .de hele week staan boa’s en op zondag is Noordwijk zee belangrijker .Dan zie je hier niemand .Parkeer plaatsen dicht dan is het hele dorp een bende lekker bijdehand hand.Gooi open en laat de mensen gratis staan hoeven ze niet in de rij gestaan voor een kaartje.Daar hoef je toch niet voor geleerd te hebben.Jullie strooien toch met geld dus kan dit er ook wel bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in