Noordwijk – Noordwijk heeft zich als gemeente bij de rijksoverheid opgegeven om te experimenteren met corona-openstellingen. Deze try-outs of fieldlabs vinden plaats onder strenge voorwaarden. Noordwijk heeft een activiteit in theater de Muze en een activiteit voor en door jongeren opgegeven. De aanmelding komt uit de maatschappelijke alliantie, een groep Noordwijkers die praten over het wel en wee tijdens de pandemie. Of Noordwijk gehonoreerd wordt en onder welke voorwaarden is nog niet bekend. Burgemeester Wendy Verkleij maakte de aanmelding dinsdag bekend en ze liet ook weten een voorstander te zijn van openstelling van terrassen.

3 REACTIES

 1. Terrassen open daar haal je de hele wereld mee naar Noordwijk de winter is voorbij gooi maar open we zien het wel weer in het najaar .Net als afgelopen zomer René grote bende .En de bewoners van Noordwijk zijn weer de lul.

 2. Je krijgt een extra twee deling .
  Je moet een snel test overleggen.
  Dan mag je toch naar binnen .
  Muze , musea , dierentuinen en pretparken.
  VVD fratsen !!!

 3. Wat gek, na een week kan opeens alles weer, als eerste kwam Halsema ermee, na 3 dagen is het opeens overal gemeengoed.. dit is niet spontaan dit is een script. Vorig jaar juni waren we er even vanaf, omdat het volk massaal bang liet maken konden ze de boel erna zo weer dichtgooien,.. want dat ging zo makkelijk. Ik geloof het pas als de avondklok ook wordt afgeschaft, of houden ze die erop als troef in ruil voor al die medische experimenten. let maar op, het gaat nog veel erger worden, ze laten ons echt nooit helemaal vrij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in