Martijn Le Cong
Man of the match Le Conge

Noordwijk – De 2-0 winst van vv Noordwijk op HHC Hardenberg zaterdag was dik verdiend en voelde extra lekker omdat de laatste overwinning alweer enkele maanden geleden was. Trainer Zethof had gekozen voor dezelfde elf als vorige week, dus ook weer met Le Congé, die deze wedstrijd uitgroeide tot man of the match.

De openingsfase van de wedstrijd was overigens voor HHC dat in de 8e minuut een kans creëerde via v.d. Rey, keeper van Vliet voorkwam met een goede redding een treffer. Noordwijk wist gaandeweg de eerste helft met goed aanvalsspel het elftal van HHC onder druk te zetten en James en Brocker waren dicht bij de openingstreffer.

In de tweede helft was Noordwijk de ploeg die het meest de aanval durfde te zoeken en dit betaalde zich uit door een fraaie openingstreffer via een kopbal van Nick van Staveren. HHC werd in deze fase overtroefd en uit een van richting veranderd schot van James – eigen doelpunt Fatima van HHC-kwam Noordwijk snel hierna op een 2-0 voorsprong.

Noordwijk bleef ook in de slotfase het beste van het spel houden en HHC kreeg weinig kans om in haar spel te komen, de eindstand van 2-0 was dan een juiste afspiegeling van de krachtsverhouding deze middag. 

Het lijkt erop dat het team van trainer Kees Zethof de juiste spirit weer te pakken heeft en dit geeft vertrouwen voor de resterende wedstrijden richting de winterstop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in