Noordwijk – De gemeente gaat aan de slag met de verkeerslichten op het kruispunt Van de Mortelstraat – Gooweg. Inwoners wordt gevraagd daarover mee te denken.

De gemeente is op zoek naar goede ideeën om de verkeersveiligheid van alle weggebruikers te vergroten en de verkeersdoorstroming te verbeteren. Gedacht wordt onder meer aan busprioriteit, aftellers in het oranje licht om automobilisten sneller weg te laten rijden bij groen en regensensoren, zodat fietsers vaker groen licht krijgen. Het plan is om de verbeteringen in het najaar van 2021 aan te brengen.

Meedenkers kunnen zich t/m vrijdag 2 april hier melden.

4 REACTIES

  1. Gaat niet werken als fietsers voorrang krijgen op rotonde, verkeer gaat opstropen met levensgevaarlijke situaties, als gevolg, voorbeeld Herenweg/Beeklaan, denk ook aan nieuwbouw Zilveren Kruis-gebouw bij uitwerken plannen

  2. Ze moeten maar allemaal een betje geduld hebben .En de enige oplossing is een ongelijkvloerse kruising .Kost wat maar dan heb je ook wat .Of een nieuwe wijk bouwen Boekhorst noord en dan een weg naar de Northgodreef dan splits dit van zelf er is schijnbaar een hoop geld in Noordwijk .Of zo laten dan wachten ze maar de bussen die er rijden daar zitten gemiddeld 4 mensen in buiten de spits.Dus daar hoef je dus niet druk om te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in