Noordwijk – Om ervoor te zorgen dat Oekraïners de juist hulp krijgen, organiseert Noordwijker Frank Jonker op 7 mei de Workshop: de Veerkracht Booster. De opbrengst hiervan gaat naar Giro 555.

De workshop, die wordt gegeven in het Theaterhuis van Martine Zeeman, is geïnspireerd op de veerkracht die Oekraïense vluchtelingen tonen. Jonker ziet die veerkracht van dichtbij en dat heeft hem diepgeraakt. Door het opzetten van de workshop hoopt hij zijn steentje bij te dragen.

2 REACTIES

  1. En reclame/naamsbekendheid voor zijn bureau, iedereen wil een graantje meepikken, ik word een beetje moe van het misbruik van de Oekraïense vluchteling voor het zgn goede doel, het onderwerp is hot, de “echte” vluchtelingen uit bv Noord Afrika, Syrië enz. hebben net zoveel veerkracht maar staan op dit moment minder in de picture, dus niet interessant genoeg voor de media

  2. Helemaal gelijk over de ruggen van vluchtelingen de mooie sier halen .Alles komt uit de kast maar onze eigen jongen moeten strak emigreren om aan een huis te komen . Dat die mensen geholpen worden is fantastisch maar de afgelopen regeer periode is weinig aan de eigen bevolking gedacht er was nergen geen geld voor het laatste jaar vllogen de miljarden over de tafel . Maar dat weet je met zo’n rechtse kliek .Jan met de pet kort houden .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in