Noordwijk – De Europese baars viscompetitie Perch Pro 7 is gewonnen door Noordwijker Evert Oostdam. Samen met zijn Zweedse teamgenoot Adam Orre vormden ze het team CWC en vingen ze de grootse baarzen.

De afgelopen Perch Pro competitie was de zevende editie en was te volgen op het Youtube-kanaal van de Zweedse organisatie Kanalgratis. Dat leverde per aflevering 100.000 kijkers op met een uitschieter naar 200.000 kijkers. Aan de competitie deden acht teams van twee personen mee. De vissers mochten drie dagen lang vissen door heel Europa. Terwijl de zeven andere teams visten in Scandinavië en Frankrijk, bleef Evert Oostdam samen met Adam Orre in Nederland.

Aan het eind van elke dag werden punten verdeeld. Punten konden verdiend worden met de langste baars van de dag, de vijf langste vijf baarzen bij elkaar opgeteld, door de meeste baarzen langer dan 30 cm te vangen en door de grootse baars binnen te halen.

Evert Oostdam en Adam Orre wonnen de competitie door het vangen van de grootste baars van 50 cm en dankzij hun vijf langste baarzen bij elkaar opgeteld (243 cm).

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in